17/09/202019:40

Πύργος: Νεαρός κινδύνεψε να πνιγεί στη θάλασσα στη Σπιάντζα

Καλά στην υγεία του και χωρίς να κινδυνεύει πλέον η ζωή του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πύργου νεαρός ο οποίος αψήφησε τις οδηγίες και παρά τη θαλασσοταραχή μπήκε στη θάλασσα να κάνει μπάνιο με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του από πνιγμό σήμερα το απόγευμα στην παραλία της Σπιάντζας Πύργου στο σημείο που ήταν το πρώην Νταραβέρι.

Ο νεαρός παρασύρθηκε από τα κύματα και ήπιε αρκετό νερό αλλά κατάφερε με τη βοήθεια και άλλων ατόμων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν να βγει στην ακτή.

Ταυτόχρονα ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύργου μαζί με Αντιδημάρχους και άνδρες της Πολιτικής Προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας οι οποίοι βρίσκονται επι ποδός σε όλο το παραλιακό μέτωπο του δήμου καθώς η θάλασσα στα περισσότερα σημεία έχει “φουσκώσει” και βγει επικίνδυνα στην ακτή πλησιάζοντας παραθαλάσσιες κατοικίες καθώς και άλλα επίμαχα και επικύνδυνα σημεία του δήμου Πύργου για ενδεχόμενες πλημμύρες.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα