14/09/202019:36

Το Ίντερνετ τρολάρει τις μάσκες για… γίγαντες μαθητές (photos)

Το Ίντερνετ τρολάρει τις μάσκες για… γίγαντες μαθητές (pics)

Από φωτογραφίες με μάσκες για… γίγαντες μαθητές έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, με το Ίντερνετ να τρολάρει ασύστολα μετά την αστοχία που προέκυψε.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιες μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές ήταν πολύ μεγάλες. Στις περιπτώσεις των μικρότερων παιδιών, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλες που κάλυπταν όλο το πρόσωπο!

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν καυστικά, ότι στους μαθητές μοιράστηκαν μάσκες για… γίγαντες, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, έκανε λόγο για «μάσκες κουκούλες».

Πολύς κόσμος αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ. Και όντως, θα ήταν πράγματι αστείο αυτό που συνέβη με τις μάσκες, εάν αυτές δεν είχαν κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους 6,2 εκατ. ευρώ, όπως είχε ενημερώσει σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ιδού οι μάσκες για… γίγαντες μαθητές

Επειδή οι λέξεις ωχριούν μπροστά στη δύναμη της εικόνας, συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές χαρακτηριστικές αναρτήσεις γονέων και χρηστών του διαδικτύου για τις μάσκες που μοιράστηκαν στους μαθητές.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα