12/09/202021:24

Πύργος: Τραγωδία με νεκρό ένα βρέφος 15 μηνών μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών-Πύργου, στη διασταύρωση Λαστείκων (photos)

Τραγωδία στην διασταύρωση Λαστείκων απόψε λίγο μετά τις 21:00 στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών μετά από τροχαίο δυστύχημα  με σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ αυτοκινήτων με τραγικό απολογισμό ένα χάσει τη ζωή του ένα βρέφος 15 μηνών και 3 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί και παραμένουν στο Νοσοκομείο, χωρίς να είναι γνωστή ακόμη η εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας τους.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους συγκρούστηκαν μετωπικά 2 ΙΧ οχήματα εκ των οποίων στο ένα επέβαιναν 3 άτομα, ένα ζευγάρι και το 15μηνών παιδί τους και στο δεύτερο όχημα επιβάτης και οδηγός ένας νεαρός.

Χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου που έσπευσε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των 4 τραυματιών οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του μικρού παιδιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και άνδρες της τροχαίας Πύργου που διέκοψαν μάλιστα την κυκλοφορία στο σημείο λόγω των πολλών θραυσμάτων από τη σφοδρή σύγκρουση ενώ ερευνούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

φωτο αρχείου

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα