02/09/202013:27

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: “Η πραγματικότητα διαψεύδει τις διαφόρων τύπων επικοινωνιακές φιέστες για τα ζητήματα της Υγείας στην Ηλεία”

Να σταματήσουν από όλους οι κάθε είδους “επικοινωνιακές φιέστες¨ σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα των μεγάλων ελλείψεων σε γιατρούς και προσωπικό στα Νοσοκομεία της Ηλείας και σε αντίθεση να γίνουν από όλους μαζί οι κατάλληλες ενέργειες στους αρμόδιους φορείς προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές, αναφέρει με δηλώσεις του ο σύμβουλος επιχειρήσεων και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, συνεχίζοντας αναφέρει πως οι επαφές και οι φωτογραφήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης και οι υποσχέσεις πως θα έρθουν γιατροί στα νοσοκομεία της Ηλείας είναι δυστυχώς παλαιοκομματικού τύπου επικοινωνιακές φιέστες καθώς τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως δεν έχει υπάρξει καμία προκήρυξη για θέσεις γιατρού ούτε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ούτε στο Νοσοκομείο Πύργου.

Η πολιτική αυτού του είδους θα πρέπει να σταματήσει πλέον, συνεχίζει ο κ. Κωνσταντόπουλος, επισημαίνοντας ότι ήρθε η ώρα όλοι μαζί να παλέψουμε για τη στελέχωση των νοσοκομείων του Νομού μας, διατηρώντας πάντα τον δημόσιο χαρακτήρα τους.

“Κανένας στον βωμό της ψηφοθηρίας δεν μπορεί να παρέχει κούφιες υποσχέσεις στον Ηλειακό λαό και οι αιρετοί εκπρόσωποι του Νομού στη Βουλή έχουν υποχρέωση πρώτα να επιλύουν ένα ζήτημα, να υλοποιούν τις υποσχέσεις που παίρνουν και μετά ας αναφέρουν πως “κατόπιν ενεργειών τους” επιλύθηκαν κάποια ζητήματα στο χώρο της; Υγείας στο Νομό” καταλήγει ο κ. Κωνσταντόπουλος.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα