01/09/202021:13

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: «Ο Σεπτέμβρης της μουσικής» και φέτος κοντά σας

 

«Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ» ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Οι εγγραφές και τα μαθήματα ξεκίνησαν με αισιοδοξία και ελπίδα , στο  Ελληνικό Ωδείο – Παράρτημα Πύργου που φέτος συμπληρώνει 88 χρόνια συνεχούς παρουσίας & επιτυχημένης δράσης στη μουσική εκπαίδευση της περιοχής μας.

Λόγω των έκτακτων γεγονότων που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της πανδημίας, στο Ωδείο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.  Για την αποφυγή συνωστισμού οι προεγγραφές και η συνεννόηση για την επιθυμητή ημέρα και ώρα του μαθήματος,  θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά . Παρακαλούμε για την έγκαιρη εγγραφή μέχρι την 15 Σεπτέμβρη. Τα μαθήματα ξεκινούν την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 .

Για τρίτη χρόνια συνεχίζεται η προσφορά του «ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ», δίνοντας τη δυνατότητα σε  νέους σπουδαστές να ανακαλύψουν ΔΩΡΕΑΝ  το μουσικό τους ταλέντο με δοκιμαστικά μαθήματα, στις σχολές  και τμήματα: Πιάνου, Κιθάρας, Τραγουδιού, Βιολιού, Φλάουτου, Βυζαντινής Μουσικής, Κρουστών, Ακορντεόν, Ηλεκτρικής Κιθάρας & Μπάσου, Φλογέρας, Παραδοσιακής Μουσικής, Αρμόνιου, Μπουζουκιού.

Το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου, είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος , παρέχοντας εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε όλες τις προβλεπόμενες Σχολές και Τμήματα, με ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και  σύγχρονες μουσικές μεθόδους.

Αγάπη για τη Μουσική, Φροντίδα για το Παιδί και τον Σπουδαστή

ΚΑΛΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ!

Εγγραφές από  Δευτέρα  24  Αυγούστου 2020

καθημερινά Πρωί 11:00 – 13:00, Απόγευμα  18:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: [email protected]

28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος.

Ελληνικό Ωδείο Πύργου  88 χρόνια παράδοση στη μουσική εκπαίδευση. https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα