25/08/202018:01

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: Το ερχόμενο Σάββατο 29/8 θα πραγματοποιηθεί η 2η Εκπτωτική Νύχτα στην αγορά της πόλης

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή της 1ης Εκπτωτικής Νύχτας και ύστερα από απαίτηση των εμπόρων,  το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και η 2η   Εκπτωτική Νύχτα.

 

Η 2η Εκπτωτική Νύχτα αποσκοπεί στην προώθηση μεγάλων εκπτώσεων προς το καταναλωτικό κοινό, δεδομένης της λήξης της εκπτωτικής περιόδου και της καλοκαιρινής σεζόν.

 

Ωστόσο, επειδή οι απαγορεύσεις δεν μας επιτρέπουν την διεξαγωγή εκδηλώσεων που προκαλούν συνωστισμό (π.χ Λευκή Νύχτα) , έχουμε προγραμματίσει δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν σε νόμιμα πλαίσια, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα και ακυρώσεις.

 

Σε αυτό το πλαίσιο ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου έχει εξασφαλίσει από τις αρμόδιες αρχές παράταση ωραρίου από τις 8μμ έως τις 12μμ

και έχει ήδη αρχίσει μεγάλη διαφήμιση της εν λόγω εκδήλωσης για την προσέλκυση των καταναλωτών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα δύναται ανοίξουν και πριν τις 8μμ αφού μέχρι εκείνη την ώρα λειτουργούν νόμιμα ούτως ή άλλως.

 

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε διεξόδους για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε επιχειρηματικά και να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια στο μέτρο του δυνατού για την δημιουργία κίνησης στην αγορά, ειδικά τις ημέρες που αυτή προβλέπεται μειωμένη.

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι βρίσκεται εν εξελίξει η λαχειοφόρος αγορά επιβράβευσης του καταναλωτή, η οποία στοχεύουμε να του δώσει κίνητρο αύξησης των τζίρων των τοπικών μας καταστημάτων.

 

Μετά Τιμής,

 

              Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

          Ξανθούλης Ηλίας                                                                   Σκορδαλής Νικόλαος

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα