24/06/202016:11

Γενικό Νοσοκομείο Πύργου: Επαναλειτουργεί το οφθαλμολογικό ιατρείο – ιατρείο καταρράκτη

Επαναλειτουργεί το οφθαλμολογικό ιατρείο – ιατρείο καταρράκτη του Νοσοκομείου Πύργου, το οποίο είχε διακόψει τη λειτουργία του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ιατρείο βρίσκεται στον 1ο όροφο του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του τέως μαιευτηρίου,   δίνοντας έτσι τέλος στην ταλαιπωρία σε πολλούς ασθενείς που έπρεπε να μετακινηθούν εκτός Νομού.

Οι επεμβάσεις γίνονται από τον χειρουργό οφθαλμίατρο- επιμελητή Β’ του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών κ. Νικόλαο Τσούλο, ο οποίος κάθε Παρασκευή και κάθε 2η Τετάρτη θα κάνει ιατρείο στο νοσηλευτικό ίδρυμα Πύργου. Συγχρόνως κάθε δεύτερη Τετάρτη στη μονάδα  θα γίνονται χειρουργικές επεμβάσεις για καταρράκτη.

«Μετά τον covid-19   επαναλειτουργεί πλέον και το οφθαλμολογικό ιατρείο για καταρράκτη, στο οποίο  ξεκινούν και οι χειρουργικές επεμβάσεις. Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί και η ταλαιπωρία  για το κοινό που χρειάζεται να μεταβούν σε άλλες περιοχές εκτός Ηλείας. Η επανεξέταση μετά τις επεμβάσεις γίνεται πάντα στο Νοσοκομείο μας από το χειρουργό κ. Ν. Τσούλο» ανέφερε ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας  Χρήστος Χριστόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα