21/03/202011:56

Έκκληση του Δημάρχου Ζαχάρως στους ετεροδημότες: Σεβαστείτε την επιστημονική οδηγία «Μένουμε Σπίτι»

Ο Δήμος Ζαχάρως και ο Νομός Ηλείας δε διαθέτουν τα υγειονομικά μέσα που θα επιτρέψουν να αντεπεξέλθουμε σε πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή

Σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας Αλεξανδρόπουλος απευθύνεται στους ετεροδημότες λέγοντας τους να σεβαστούν την επιστημονική οδηγία «Μένουμε Σπίτι» και πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για διακοπές.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Ζαχάρως που έχει και τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, είναι το εξής:

Αγαπητοί συμπατριώτισσες  και συμπατριώτες μας ετεροδημότες,

όλοι είμαστε σε εγρήγορση. Όλοι βιώνουμε μια κατάσταση πρωτόγνωρη και δύσκολη. Η πολιτεία έχει επιβάλει μέτρα για την προστασία του αγαθού της Δημόσιας Υγείας, τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και τον έλεγχο της πανδημίας.  Για την προστασία όλων ΕΜΑΣ και ιδιαίτερα των πλέον αδύναμων έναντι του ιού, των ηλικιωμένων  συμπολιτών μας, των Γονιών και των Παππούδων μας, το  βάρος της ευθύνης βαρύνει καθένα από εμάς ξεχωριστά. Όλοι μαζί  να τηρήσουμε τις οδηγίες και εντολές των ειδικών και της πολιτείας.

Απευθύνω θερμή έκκληση και επικαλούμαι την κατανόηση όλων εσάς που  σκέφτεστε ή και έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε τα χωριά του δήμου μας, να σεβαστείτε την επιστημονική οδηγία «ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΠΙΤΙ».

Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για διακοπές. Για να χαρούμε στο προσεχές μέλλον  τις διακοπές και την παρέα των δικών μας ανθρώπων τους φίλους και τους συγχωριανούς μας, σε στιγμές χαλάρωσης έχουμε χρέος να προστατεύσουμε εμάς  τους ίδιους και τους μεγαλύτερης ηλικίας ανθρώπους μας. Ο Δήμος μας  και ο Νομός μας δε διαθέτουν τα υγειονομικά μέσα που θα επιτρέψουν να αντεπεξέλθουμε σε μια πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα