31/01/202017:06

Επίσκεψη του Ελληνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε χθες (30-1-2020) το πρωί, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος ΜΑΡΟΥΝΤΑΣ και ο αρμόδιος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, κ. Σπυρίδων ΦΩΤΟΓΛΟΥ, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Αχαΐας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, κ. Αναστάσιο ΝΙΚΟΛΑΟΥ, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Γεώργιο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ενημερώθηκε για τις δράσεις που πραγματοποιεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, καθώς και για το 2ο Διεθνές Συμπόσιο, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα από την 09/03/2020 έως 13/03/2020 στην Αρχαία Ολυμπία, με συμμετοχές ξένων αποστολών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, παρέλαβαν από την αντιπροσωπεία του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών αναμνηστικά, καθώς και το ετήσιο ημερολόγιο του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ολυμπιακή Εκεχειρία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα