02/10/201915:55

ΑΣ Ταεκβοντό Πύργου «ΠΕΛΟΨ»: Στην Ισπανία την Πέμπτη 3/10 η Αλεξάνδρα Μπίνη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων 2019

Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Πύργου «ΠΕΛΟΨ» Για την Marina Dor της Ισπανίας αναχωρεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 η αποστολή του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Πύργου ΠΕΛΟΨ εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων 2019.

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από την Αθλήτρια Αλεξάνδρα Μπίνη, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία των +68Kg και από τον προπονητή της Αντώνιο Γκοτσίνα. Η αθλήτρια θα αγωνιστεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου διεκδικώντας μία θέση στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους κυρίους Δημήτριο Μιαούλη, πρόεδρο της ΤΑΧΙ OIL Ε.Π.Ε. και τον Κύριο Τοπιντζή Ιωάννη (Κατεψυγμένα προϊόντα) για την αμέριστη συμπαράστασή τους στον σύλλογό μας και στον τοπικό αθλητισμό.

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Αθανασόπουλο Βασίλειο, πρόεδρο του συλλόγου μας, για όλες τις ενέργειες που πραγματοποίησε ώστε να γίνει εφικτό αυτό το μεγάλο ταξίδι. Ευχόμαστε στην αθλήτριά μας Καλή Επιτυχία!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα