18/09/201923:06

Δήμος Ζαχάρως: Συνάντηση Δημάρχου Κ. Αλεξανδρόπουλου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Ενημερωτική και συνεργασίας συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ζαχάρως πραγματοποίησε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος κ. Κ. Αλεξανδρόπουλος.

Οι πρόεδροι εξέθεσαν τα προβλήματα των κοινοτήτων τους και κυρίως το πρόβλημα κοινό για όλους, αυτό της αγροτικής οδοποιίας.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους προέδρους ότι ολοκληρώνεται σύντομα η επισκευή των μηχανημάτων του δήμου, πολλά από τα οποία ευρίσκονται σε κακή κατάσταση. Όλοι συμφώνησαν στην ανάγκη προγραμματισμένης παρέμβασης στους δρόμους όλων των χωριών, οι οποίοι κατά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα και πολλοί από αυτούς είναι αδιάβατοι. Τονίστηκε από όλες τις πλευρές η ανάγκη διαρκούς επικοινωνίας τόσο με τους αρμόδιους αντιδημάρχους όσο και με τις υπηρεσίες του Δήμου με στόχο να ετοιμαστούν έγκαιρα, όλοι οι αγροτικοί δρόμοι,  για την εξυπηρέτηση των κατοίκων κατά την περίοδο  συλλογής του ελαιοκάρπου.

ZAXARO PROEDROI 2

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και έλαβαν μέρος στη συζήτηση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Προς διευκόλυνση της λειτουργίας των τοπικών συμβουλίων τους, χορηγήθηκε στους προέδρους των κοινοτήτων φάκελος με τη νομοθεσία για την ορθή λειτουργία των τοπικών διαμερισμάτων με σκοπό την άμεση προτεραιότητα και τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα