21/08/201918:06

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Έκλεισαν με υπέροχη συναυλία με Σταμάτη Κραουνάκη & Σπείρα στο Κάστρο Χλεμούτσι με τον καλύτερο τρόπο οι φετινές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Την μουσική ιστορία του Ελληνικού τραγουδιού με τα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και με γνωστές επιτυχίες απόλαυσαν χθες βράδυ στο κατάμεστο Κάστρο Χλεμούτσι οι θεατές που σιγοτραγουδούσαν μαζί με τον συνθέτη και τους Σπείρα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Κραουνάκης με την επιτυχημένη παράσταση του Φίλα με που σπάει ταμεία όπου παίζεται, δημιούργησε μια ανεπανάληπτη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Το πρόγραμμα άνοιξε με τους Σπείρα και μετά ο μεγάλος δημιουργός πήρε την σκυτάλη και με τα τραγούδια του επικοινωνούσε συνέχεια με το κοινό που τον επευφημούσε! Συγκινητική στιγμή του ήταν όταν έσβησαν όλα τα φώτα του Κάστρου και “έψαλε” όπως ο ίδιος είπε το τραγούδι του Κάστρο, με μια ατμοσφαιρική συνοδεία από το τσέλλο.

Προς το τέλος της παράστασης κάλεσε και τον Γιώργο Βούκανο, ο οποίος του έδωσε εκ μέρους του Φεστιβάλ μια πλακέτα φιλοτεχνημένη από τον Kristo Defrim Hasa και ένα καλάθι με προιόντα τοπικά του δήμου και του Νομού Ηλείας που προσέφεραν οι εταιρείες της Ιωάννας Αλετρά, του Γιώργου Κόλλια και του Θεόδωρου Βασιλόπουλου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ευχαρίστησε τον Γιώργο Βούκανο και τον νέο Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα για την αγάπη τους στον πολιτισμό και προέτρεψε να δημιουργηθούν οι υποδομές για να αναπτυχθεί ο πολιτισμός και τον χειμώνα

Στη συναυλία ήταν επίσης οι βουλευτές Ανδρέας Νικολακόπουλος, και Μιχάλης Κατρίνης καθώς και οι αντιδήμαρχοι Λάμπης Δημόπουλος, Ανδρέας Μίγκος και Τάσος Μυλωνόπουλος. Μια αξέχαστη γιορτή που θα θυμόμαστε!

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα