04/08/202113:24

Δήμος Πύργου: Η πλατεία Ανδριάρα παραδίδεται στο κοινό μετά μουσικής

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

 

Η πλατεία Ανδριάρα παραδίδεται στο κοινό μετά μουσικής

 

Ο Δήμος Πύργου με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών του έργου ανάπλασης της πλατείας Ανδριάρα στον Πύργο και παράδοσης της  προς χρήση στους πολίτες, διοργανώνει με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού μια λιτή εκδήλωση-γιορτή την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 20.30. Όπου ακολούθως θα ολοκληρωθεί με μουσική συναυλία του Πυργιώτη καλλιτέχνη Θάνου Ολύμπιου (και με τη φιλική συμμετοχή του Βασίλη Πάτσιου).

Ο χώρος της πλατείας Ανδριάρα μετά και το πέρας των εργασιών, ενός έρχου που έχει χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους του Δήμου Πύργου έχει αλλάξει ριζικά και σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους του οικιστικού ιστού, έχει αναβαθμίσει τη συνολική εικόνα της γύρω περιοχής.

Στη συναυλία που θα ακολουθήσει, ο Θάνος Ολύμπιος θα ερμηνεύσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική της εκδήλωσης. Κομμάτια όπως «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Που ’ναι τα χρόνια», «Το καλοκαιράκι» και άλλα πολλά θα ντύσουν μουσικά την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα