31/07/202115:00

Πύργος: Οι Πυξ Λαξ σε ένα μοναδικό live την Πέμπτη 12/8 στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή- Τι είναι αυτό που μας ενώνει TOUR 2021

ΠΥΞ ΛΑΞ 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ TOUR 2021

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται για να μας θυμίσουν «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια. 

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες. 

10 χρόνια μετά την πρώτη επανένωσή τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική. Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης:

«Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματα του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των ’90s  έως τον καφετζή της γειτονιάς.»

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ…με γροθιές και με κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μια φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.

Ακολουθήστε την επίσημη σελίδα των Πυξ Λαξ στο facebook: https://www.facebook.com/puxlaxofficial/

 

ΠΕΜΠΤΗ 12 /8 /2021

ΠΑΡΚΟ ΞΥΣΤΡΗ ΠΥΡΓΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:ΟΟ

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ : 20:00

 

 

 

 

Πληροφορίες εισιτηρίων: 

Τιμές & Σημεία προπώλησης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ :

https://www.ticketservices.gr/

Public

 

Φυσικά σημεία προπώλησης

PIT’S FITILI –  κεντρική πλατεία Πύργου

Α-Β Βασιλόπουλος – Αμαλιάδα

Κλεψύδρα café –  Kρέστενα

 

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ :  12 ΕΥΡΩ

ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ : 10 ΕΥΡΩ

 

Πρωτόκολλο Covid:

  • Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.
  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
  • Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα