18/07/202121:19

Φολέγανδρος: Συγκλονιστικές εικόνες από το αυτοκίνητο που έριξε στα βράχια ο 30χρονος που σκότωσε τη Γαρυφαλλιά – Βίντεο

Το μαύρο Ford Fiesta βρίσκεται στην απόκρυμνη πλαγιά της θαλάσσιας περιοχής της Λυγαριάς τρακαρισμένο και με σπασμένα τζάμια

Την ώρα που ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου προκειμένου να απολογηθεί συγκλονίζουν οι εικόνες από το αυτοκίνητο της κοπέλας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το μαύρο Ford Fiesta βρίσκεται στην απόκρυμνη πλαγιά της θαλάσσιας περιοχής της Λυγαριάς τρακαρισμένο και με σπασμένα τζάμια. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο.

Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα. Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα