24/06/202115:38

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την Αργος Α.Ε. για τη δωρεά παιχνιδιών σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προς την Αργος Α.Ε. για τη δωρεά παιχνιδιών σε παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων τουΔήμου                                                                                         

 

 Αξιότιμε κ. Σιγούρε,

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Ι. εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του, προς την εταιρεία ΑΡΓΟΣ Α.Ε., και  ιδιαίτερα σε εσάς προσωπικά, για τη ευγενική δωρεά των παιχνιδιών.

 

Τα παιχνίδια θα διανεμηθούν στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Η δωρεά σας, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς, και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο. Αυτές οι αξιέπαινες πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται και να επιβραβεύονται, ενώ αποκτούν ιδιαίτερη αξία, και νόημα, όταν προορίζονται για μικρά παιδιά, τα οποία, ειδικά στις μέρες μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουν ανάγκη για φροντίδα, και πολλά χαμόγελα.

 

Ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, αυτή η πρωτοβουλία της Άργος Α.Ε., η οποία μας γεμίζει αισιοδοξία, και βεβαιότητα, πως όλες οι δυσκολίες μπορούν να ξεπεραστούν με συλλογικές προσπάθειες, χαμόγελα, και καλή διάθεση.

 

Η προσφορά σας στον συνάνθρωπο, και στα παιδιά μας είναι πολύτιμη!

 

Με τιμή

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Λέντζας Ιωάννης

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα