19/06/202122:33

Εθνική Ελλάδας: «Καθάρισε» το Πουέρτο Ρίκο με Κώστα Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, τα οποία δεν την απέτρεψαν όμως από μία ακόμη νίκη στο “Ακρόπολις” με το τελικό 77-69 κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο “κυριάρχησε” κάτω από το καλάθι, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα με 14 πόντους, αλλά και τους Μήτογλου και Καββαδά να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τη “γαλανόλευκη” να… πατάει το γκάζι στο τέλος, με κομβικούς παίκτες και τους Σλούκα και Λούντζη, οι οποίοι “καθάρισαν” με τα μακρινά τους σουτ.

Η Ελλάδα πέτυχε έτσι και δεύτερη νίκη στο “Ακρόπολις” μετά το Μεξικό και… φτιάχνει την ψυχολογία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, όπου ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει να έχει στη διάθεσή του και τον Νικ Καλάθη, ο οποίος παραμένει εκτός για να ξεκουραστεί μετά τη μεγάλη σεζόν με την Μπαρτσελόνα.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 32-31, 47-50, 77-69

Ελλάδα (Πιτίνο): Ρογκαβόπουλος, Χρυσικόπουλος 4, Λούντζης 10, Κατσίβελης 2, Καββαδάς 10, Σλούκας 9, Αθηναίου 10, Μουράτος 1, Χουγκάς, Αντετοκούνμπο Κ. 14, Κασελάκης 5

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα