04/06/202116:30

Ο δήμαρχος Πύργου στο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης RGC- Π. Αντωνακόπουλος: «Η καταστροφική γραφειοκρατία διαιωνίζει την εξουσία της»

Ο δήμαρχος Πύργου στο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης RGC

 

Π. Αντωνακόπουλος «Η καταστροφική γραφειοκρατία διαιωνίζει την εξουσία της»

 

Καθηλωτικός ήταν ο λόγος του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στην ημερίδα του Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης Regional Growth Conference.

Ο κ. Αντωνακόπουλος συμμετείχε στις εργασίες της Πέμπτης 3/6 στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο workshop όπου αναλύθηκαν θέματα αναφορικά με την χρηματοδότηση των Δήμων μέσω του Προγράμματος της κοινωνικής συνοχής καθώς και τις αλλαγές που έφερε η ψήφιση του νέου νόμου για τις Δημόσιες Συμβάσεις.

Ο κ. Αντωνακόπουλος στην τοποθέτησή του καυτηρίασε το «τέρας» της γραφειοκρατίας που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, «δεν τροποποιείται και δεν επηρεάζεται καθόλου από τις παρεμβάσεις της κεντρικής πολιτικής. Έχουν αφήσει μέσα σε μια Βαβέλ, ανεξέλεγκτη και καταστροφική γραφειοκρατία για τη χώρα να υπάρχει και να διαιωνίζει την εξουσία της. Βιώνουμε άλλωστε όλοι οι αιρετοί το πως δουλεύει το εσωτερικό σύστημα και ποιές είναι οι παθογένειες του που έχουν διαμορφωθεί και …ριζώσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου ο κ. Αντωνακόπουλος συναντήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα