01/06/202122:13

Γλυκό καλωσόρισμα του καλοκαιριού στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πύργου!

Στο πλαίσιο ποικίλων δραστηριοτήτων του σχολείου μας για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού, την τιμητική του είχε σήμερα η παρασκευή ενός δροσιστικού γλυκού, μους κουβερτούρας με σάλτσα φράουλας, νιφάδες λευκής σοκολάτας και κομμάτια φράουλας!!

Πρωταγωνιστές οι μαθητές του εργαστηρίου Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής, οι εκπαιδευτικοί Μαρία Καλφούντζου και Βάλια Καφεντζή που με την υπομονή και την άρτια επιστημονική τους γνώση πάντα υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια των μαθητών και όπως πάντα η διευθύντρια κα Αγγελική Πετρόγιαννη που είναι η κινητήριος δύναμη για κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο σχολείο μας!

Η σημερινή μας συνταγή πραγματικά ήταν πολύ προχωρημένη, απείχε από τις συνηθισμένες συνταγές και είμαστε υπερήφανοι για το επίπεδο των μαθητών μας! Σήμερα μας παρουσίασαν ένα γλυκό με γρήγορη προετοιμασία, αλλά και με φοβερή παρουσία!!

Ένα νοστιμότατο γλυκό που σε αποζημιώνει όχι μόνο με τη γεύση του αλλά και με την εμφάνισή του! Έτσι όμορφο και υπέροχο μακάρι να είναι το φετινό καλοκαίρι για όλους μας!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα