01/06/202116:50

Αυγερινοπούλου – Λέντζας στο Γραφάκο για την αναβάθμιση των περιβαλλοντικών υποδομών και υποδομών ύδρευσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αυγερινοπούλου – Λέντζας στο Γραφάκο για την αναβάθμιση των περιβαλλοντικών υποδομών και υποδομών ύδρευσης του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και της Υποεπιτροπής Υδατικών Πόρων της Βουλής, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, από κοινού με το Δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, κ. Ιωάννη Λέντζα, και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βαγγελάκο Παναγιώτη, επισκέφθηκαν το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Εμμανουήλ Γραφάκο, για τη διευθέτηση των διαδικαστικών και χρηματοδοτικών διαδικασιών για τα εξής έργα:

  • το Βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας που έχει λάβει την έγκριση του ΥΜΕΠΕΡΑ, αλλά εκκρεμεί η συμπερίληψη των συνδέσεων,
  • το Βιολογικό καθαρισμό της Κυλλήνης – Κάτω Παναγιάς,
  • τη μελέτη για τα δίκτυα αποχέτευσης στους οικισμούς Μανωλάδας, αλλά και
  • τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης για την ανακύκλωση.

Μέσω της παραγωγικής τους συζήτησης βρέθηκαν λύσεις και χρηματοδοτικές επιλογές για την υλοποίηση αυτών των σημαντικών αναπτυξιακών έργων για την υγεία των κατοίκων, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους και την προστασία του περιβάλλοντος.

Άοκνη είναι η υποστήριξη της κα Αυγερινοπούλου προς όλους τους Δήμους για την αναβάθμιση των περιβαλλοντικών τους υποδομών και των υποδομών διαχείρισης υδάτων και λυμάτων για την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα