26/05/202113:25

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Αθλητές και προπονητές του Εθνικού Μελιγαλά αποχαιρετούν τους δυο 20χρονους που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα

Στη μικρή κοινωνία του Μελιγαλά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τα δύο άτυχα παιδιάμ που σκοτώθηκαμν σε τροχαίο το βράδυ της Τρίτης – Ήταν αθλητές στον Αθλητικό Σύλλογο του Μελιγαλά

Θρήνος στον Μελιγαλά από το τροχαίο δυστύχημα με θύματα δυο 20χρονους, χθες το βράδυ, στο 21ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της περιοχής Άγιος Φλώρος Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος και επέβαινε ο συνομήλικός του εξετράπη από την πορεία του, εισήλθε σε γειτονικό χωράφι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και τοίχο σπιτιού.

Το ένα από τα θύματα ήταν ο Βασίλης Δημητρακόπουλος, γιος του αντιδημάρχου Μελιγαλά, Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου και το άλλο ο παιδικός του φίλος Γιώργος Τσακίρης.

meligalas
ΓΙΩΡΓΟΣ_ΤΣΑΚΙΡΗΣ_2
Στη μικρή κοινωνία του Μελιγαλά μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτά τα δύο άτυχα παιδιά τα οποία ήταν αγαπητά και αθλητές στον Αθλητικό Σύλλογο του Μελιγαλά.

Στην επίσημη σελίδα του Α.Ο. Εθνικού Μελιγαλά αποχαιρετούν τα δυο άτυχα παιδιά οι φίλοι τους και οι προπονητές τους: «Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας, δυο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή μετά από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειες τους. Κρίμα, κρίμα , κρίμα». 

protothema.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα