24/05/202122:05

ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ: Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ηλεία: Ας πείσουν από την κυβέρνηση πρώτα τους βουλευτές τους για την εγκατάλειψη της Ηλείας

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία – Απάντηση στη ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ηλεία

Στη αντεπίθεση προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κυβέρνηση ότι «δυο σελίδες ανακοίνωση για να δικαιολογήσει η ΝΔ ότι κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, αφήνει εκτός ΑΕΙ εν μέσω πανδημίας τουλάχιστον 25.000 φοιτητές και με τις πολιτικές της ουσιαστικά σβήνει την Ηλεία από το χάρτη».

«Επειδή όμως διαπιστώνουμε πολλά νεύρα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, τους λέμε ότι τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτοντας ότι «πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες, ας πείσουν πρώτα τους δικούς τους βουλευτές και τα στελέχη τους που καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της Ηλείας, όπως ο κ. Τζαβάρας».

 

 

 

“Δυο σελίδες ανακοίνωση για να δικαιολογήσει η ΝΔ ότι κλείνει πανεπιστημιακά τμήματα σε όλη την Ελλάδα, αφήνει εκτός ΑΕΙ εν μέσω πανδημίας τουλάχιστον 25.000 φοιτητές και με τις πολιτικές της ουσιαστικά σβήνει την Ηλεία από το χάρτη.

Επειδή όμως διαπιστώνουμε πολλά νεύρα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, τους λέμε ότι τα νεύρα είναι κακός σύμβουλος.

Πριν από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολίτες, ας πείσουν πρώτα τους δικούς τους βουλευτές και τα στελέχη τους που καταγγέλλουν την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της Ηλείας, όπως ο κ. Τζαβάρας”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα