16/05/202119:01

Χάρης Μικελόπουλος: Η παραίτησή του στη διάθεσή του δημάρχου Πύργου

Χάρης Μικελόπουλος, Πρόεδρος ΔΟΠΠ: Η παραίτησή του στη διάθεσή του δημάρχου Πύργου διαμαρτυρόμενος για την συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας
Κύριε Δήμαρχε, η παραίτησή μου στην διάθεσή σας.
Αν χρειάζεται να ακουστεί η φωνή μας με κάθε τρόπο, τότε για πραγματικά ουσιαστικούς λόγους που επιτάσσουν οι συνθήκες κι όχι για τυπικότητες που ανέλυσα προχθές, θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση του δημάρχου Πύργου διαμαρτυρόμενος για την συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας.
Αν ο πολιτισμός δεν ξεκινά από την παιδεία, την υγεία και την ασφάλεια, τουτέστιν από το πανεπιστήμιο που υποβάθμισαν και καταργούν, από το νοσοκομείο που υπολειτουργεί δραματικά κι από τον δρόμο Πύργου-Πάτρας, τον φονικότερο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, τότε ντρέπομαι, όπως ντρεπόμουν τόσα χρόνια ως απλός πολίτης, να ονομάζομαι σήμερα πρόεδρος του Πολιτισμού.
Πιστεύω ότι είναι η στιγμή που κάθε άνθρωπος που κατέχει δημόσιο αξίωμα πρέπει να εκφράσει την θέλησή του να παραιτηθεί στέλνοντας μαζικό μήνυμα προς την κυβέρνηση. Το ίδιο απαιτεί και η κοινωνία” καταλήγει στη δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠ Χάρης Μικελόπουλος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα