16/05/202100:51

Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 58χρονο στην Μεταμόρφωση- Τον πυροβόλησαν στον δρόμο δύο άτομα που φορούσαν κράνη, αναβάτες σε μηχανή

Έξω από σουβλατζίδικο έγινε η δολοφονία- Άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε

Δολοφόνησαν  εν ψυχρώ άνδρα έξω από σουβλατζίδικο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Το άγριο σκηνικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Το θύμα ηλικίας 58 ετων, βρισκόταν έξω από το κατάστημα της οδού Ιφιγενείας 3-5 όταν τον πλησίασε μια μηχανή με δυο άτομα που φορούσαν κράνη, ένα λευκό και ένα μαύρο, ο συνεπιβάτης άνοιξε πυρ εναντίον του με αποτέλεσμα ο άνδρας να πέσει νεκρός.
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου.

Στο σημείο πήγε ισχυρή δύναμη της ΕΛΑΣ, η οποία μάζεψε τους κάλυκες της δολοφονικής επίθεσης για να εξεταστούν για την υπόθεση, που θα αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί αναζητούν και αυτόπτες μάρτυρες, καθώς η καντίνα ήταν ανοιχτή την ώρα της επίθεσης. Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
φωτο αρχείου
protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα