14/05/202119:31

Άλλη μια δημιουργική ημέρα στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου

Ένα από τα πιο δημιουργικά εργαστήρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Πύργου είναι της Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος. Οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί Φώτης Γρηγορόπουλος, Δανάη Ευμορφοπούλου και Γρηγόρης Σταθαράς δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να παρέχουν στους μαθητές ευκαιρίες
μάθησης.

Καθώς ο Νομός μας είναι κυρίως αγροτικός, οι μαθητές μας έρχονται με κάποιες σχετικές γνώσεις τις οποίες οι αξιόλογοι εκπαιδευτικοί μας βελτιώνουν και εξελίσσουν στο μέγιστο βαθμό.

Σήμερα στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του τμήματος ,με πολλή προθυμία οι μαθητές/μαθήτριες του σχολείου μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του τμήματος και πάντα υπό την καθοδήγηση της διευθύντριας κας Αγγελικής Πετρόγιαννη, συμμετείχαν σε δραστηριότητες καθαριότητας χώρων και διαμόρφωσης προαύλιου χώρου εν όψει καλοκαιρινήςπεριόδου, με σκοπό τη φύτευση καλλωπιστικών και αρωματικών φυτών.

Πρόκειται για μια δραστηριότητα που έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να κάνουν πράξη πολλά από όσα έμαθαν στο εργαστήριό τους και να διαμορφώσουν ένα χώρο καθαρό, όμορφο περιποιημένο, έτοιμο να μετατραπεί σε ένα μικρό παράδεισο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα