08/05/202121:43

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας- βιομήχανος Θανάσης Λαβίδας – Ήταν ο βασικός μέτοχος της Lavipharm

Ηταν ο βασικός μέτοχος της Lavipharm ,Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας–Αμερικής, Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ 

 

Ο επιχειρηματίας Θανάσης Λαβίδας  έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαϊου, καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας,  έπειτα από μάχη που έδωσε επί μήνες με την λευχαιμία.

Ποιος ήταν ο Θανάσης Λαβίδας

Γεννημένος στην Αθήνα το 1948, αναλαμβάνει τη διοίκηση της LAVIPHARM το 1976. Η μητρική εταιρία, Lavipharm Α.Ε., είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1995.

Σήμερα, η LAVIPHARM κατέχει ηγετική θέση στους τομείς της ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Ο Θανάσης Λαβίδας ήταν Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης  Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) και Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου  Ελλάδας–Αμερικής, ενώ μεταξύ άλλων ήταν  Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), έχοντας αναλάβει την ευθύνη της  διεθνούς δραστηριότητας (SEV International).

«Η απουσία του Θανάση Λαβίδα, αφήνει ένα πολύ μεγάλο κενό στην εταιρεία η οποία θρηνεί τον χαμό του».

newmoney.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα