05/05/202119:22

Δήμος Πύργου: 140 προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Κατακόλου “Ιωάννης Λάστσης” από τις μεγαλύτερες εταιρείες

Δήμος Πύργου: 140 προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Κατακόλου “Ιωάννης Λάστσης” από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου

 

“Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της πολιτικής του Δήμου Πύργου.Η αναγνωρισιμότητα,η διάχυση της πληροφορίας και το brand name του τόπου μας είναι στοιχεία απαραίτητα για την εξωστρέφεια και την προσέλκυση τουριστών.

Το λιμάνι του Κατακόλου, πυλώνας για τον Δήμο Πύργου βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Γι’ αυτό και όλο αυτό το διάστημα γίνεται συστηματική δουλειά κι επιλύονται σοβαρότατες ελλείψεις και προβλήματα. Παρά το ότι διανύουμε ακόμα δύσκολη περίοδο, τα μηνύματα είναι αισιόδοξα.

Το λιμάνι παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις και ανταγωνιστικό”.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "LET'S GO KATAKGLO είναι όμορφα στον πύργοανακαλύμτε こO! 2021 OFFICIAL PAGE ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ MUNICIPALITY PYRGOS 000 ΛIMANI ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΗΣ" 140 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ TUI SEABOURN NORWEGIAN CRUISE SILVERSEA AIDA costa TO ΛIMANI ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ"

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα