30/04/202112:32

Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’: Πράξη Αγάπης για την “Κιβωτό του Κόσμου”

Ο Σύλλογος Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό την στήριξη παιδιών και οικογενειών που έχουν πραγματική ανάγκη επέλεξε το φετινό Πάσχα να στηρίξει έμπρακτα τη δομή της ΚΙΒΩΤΟΥ του ΚΟΣΜΟΥ στη πόλη της Καλαμάτας.  

Συγκέντρωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ποσότητες τροφίμων και υλικών πρώτης ανάγκης οι οποίες ξεπέρασαν τα 350 κιλά και τις παρέδωσε στη δομή της Κιβωτού πραγματοποιώντας μάλιστα 2ήμερη επίσκεψη στη πόλη της Καλαμάτας, με τη σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Τροχαίας Καλαμάτας. 

Η συγκέντρωση των υλικών αγαθών περιλάμβανε μεγάλες ποσότητες σε Ελαιόλαδο από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας και της Αμαλιάδας, Αλεύρι, Ζάχαρη, μεγάλες ποσότητες ξηρά τροφή καθώς και γάλα ενώ επίσης φρέσκα λαχανικά από το κάμπο του Γιαννιτσοχωρίου. Επιπλέον, παραδόθηκαν μεγάλες ποσότητες προιόντων ντομάτας από την εταιρία ΚΥΚΝΟΣ. Τέλος,  παραδόθηκε στη δομή της Κιβωτού,  χρηματική επιταγή από το σύλλογό για την κάλυψη επιπλέον λειτουργικών αναγκών της δομής, χορηγία της εταιρίας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. 

Για το σκοπό αυτό κινήθηκαν στη πόλη της Καλαμάτας 14 μέλη του συλλόγου με τα προσωπικά τους οχήματα , ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους της δομής, ενημερώθηκαν για τις ανάγκες της δομής και το συνόλου των παιδιών, ξεναγήθηκαν στους χώρους της και φιλοξενήθηκαν στο πλαίσιο της υποστηρικτικής δράσης.  

Η Κιβωτός του Κόσμου αποτελεί υπόδειγμα δομής σε ολόκληρη τη Πελοπόννησο και χρειάζεται τη συνδρομή και βοήθεια όλων μας, όχι μόνο σε περιόδους εορτών αλλά σε καθημερινή βάση ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί κάθε επιθυμία των παιδιών με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θερμές ευχαριστίες στη διοίκηση της Κιβωτού σε Καλαμάτα & Αθήνα.  

Ευχές όλων μας για Καλό Πάσχα με υγεία. Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να μας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.  

Καλή Ανάσταση!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα