27/04/202121:45

Δ. Γεωργόπουλος: “Πολιτικά Τραγικός, Πολιτικά Μοιραίος και Πολιτικά Ανεπαρκής ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος…”

Απίστευτο και όμως Αληθινό.!!!!!

Με έκπληξη μας παρακολουθήσαμε την αγωνιώδη προσπάθεια του Κου Ανδρέα Μαρίνου Δημάρχου Πηνειού, να απεμπολήσει και να παραχωρήσει τόσο την έδρα, όσο και την οικονομική- ταμειακή διαχείριση του ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας στον Δήμο Ήλιδας, από τον Δήμο Πηνειού και την Γαστούνη που ήταν μέχρι σήμερα. Προφανώς δεν κατανόησε το προνόμιο που έδινε η έδρα του φορέα στο Δήμο μας, ώστε να έχει ρόλο στην διαχείριση των απορριμμάτων του Νομού μας.
Προφανώς δεν αντιλήφθηκε την πολιτική οντότητα, καθώς και τις όποιες οικονομικές διευκολύνσεις – ελαφρύνσεις που προσέδιδε η ύπαρξη της έδρας του ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας τόσο στην Γαστούνη( = έδρα του Δήμου μας), αλλά και στο Δήμο μας γενικότερα . Προφανώς δεν κατάλαβε ότι όταν απομακρύνεται κάτι σπουδαίο και μεγάλο, τότε το αποτέλεσμα είναι η σμίκρυνση του κύρους του τόπου που εκπροσωπείς.
Είναι τέλος απορίας άξιο εξίσου, η θέση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας που συνηγόρησαν, ψήφισαν και στήριξαν την πρόθεση –απόφασή του. Είναι λυπηρό το γεγονός, ότι αυτοί που με ευκολία παραχώρησαν την έδρα του ΦΟΔΣΑ καθώς και την οικονομική-ταμειακή διαχείριση του, δεν κατανόησαν ποτέ τον ρόλο που έπαιξε ο Δήμος μας γενικότερα στην επίλυση του θέματος της ολοκληρωμένης διαχείρισης αστικών αποβλήτων.
Έπεσαν λοιπόν οι τίτλοι τέλους :
Μετά από 16 χρόνια φεύγει η έδρα του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων του Ν. Ηλείας από την Γαστούνη.
Το ταπείνωμα είναι πλέον πραγματικότητα .!!!!
Δ. Γεωργόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Πηνειού

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα