02/04/202115:01

Δημοτική Παράταξη “Δύναμη Ευθύνης” Δ. Μαλιαρης: “Αναμένουμε τις αναγκαστικές πια ενέργειες της δημοτικής αρχής για την ανασύνθεση του Δ.Σ. του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ”

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ” 

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” 
Από την πρώτη στιγμή που η δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης αποφάσισε να συνθέσει το Δ. Σ του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ τοποθετώντας σε θέση συμβούλου τον διαγραφέντα από την Παράταξή μας δημοτικό σύμβουλο κ. Δημ. Βατσή επισήμανα την παραβίαση του νόμου.
Επισήμανα την παραβίαση του κώδικα δήμων και κοινοτήτων.
Δυστυχώς τα παραταξιακά συμφέροντα της δημοτικής αρχής υπερίσχυσαν της λογικής, της ηθικής, του νομού.
Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας με την υπ’ αριθμόν 68/2021 απόφασή του Απέρριψε ως αβάσιμη την προσφυγή που κατέθεσαν κατά της διαγραφής τους οι διαγραφέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Βατσής και Κόλλιας. Στην ουσία το δικαστήριο έκρινε ως νόμιμη τη διαγραφή τους, ως νόμιμες τις ενέργειές μου.
Στην ουσία το δικαστήριο με δικαίωσε πλήρως.
Πλέον η δημοτική αρχή έχει χρέος να εφαρμόσει το νόμο, να κινηθεί στα πλαίσια της λογικής και της πολιτικής ηθικής. Οφείλει Άμεσα να απομακρύνει τον εν λόγω ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο από Κάθε θεσμικό όργανο του Δήμου εις το οποίο και συμμετέχει.. Για την δικαίωσή μου Δεν πανηγυρίζω. Τα μικροπολιτικά παιχνίδια δεν με αφορούν.
Με αφορά η δικαιοσύνη, η πολιτική ηθική, το δίκαιο, η νομιμότητα.
Με αφορά το συμφέρον του Δήμου, το τονίζω αυτό, το συμφέρον των συνδημοτών μου.
Για αυτά αγωνίζομαι, γι ‘αυτά πασχίζω.
Η μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή μου είναι η απόδειξη του ήθους μου, των επιδιώξεών μου. Αναμένουμε λοιπόν τις αναγκαστικές πια ενέργειες της δημοτικής αρχής εις ότι αφορά την ανασύνθεση του Δ. Σ. του συνδέσμου ΗΡΑΚΛΗΣ… Υπάρχει σε εκκρεμότητα προς υλοποίηση το τεράστιο έργο του συνδέσμου το οποίο άφησα ως παρακαταθήκη…. Ενα έργο 6.500.000 ευρώ.. Εκεί πλέον εστιάζω.
Διονύσιος ΜΑΛΙΑΡΗΣ
(Δελτίο τύπου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα