30/03/202119:33

ΠΑΟ Βάρδας: Ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων νέων παικτών- Μπακατσέλος, Λαθύρης, Μελάτος και Μωραΐτης στο ρόστερ της ομάδας

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Μπακατσέλου. Ο επιθετικός ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού από τον Ξενοφών Κρεστένων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την βοήθεια του το ιστορικό σωματείο του Ξενοφών με την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ευχόμαστε στον Θανάση υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα της Βάρδας.

 

 

 

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Λαθύρη ο ικανότατος και έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας .Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει την γενικό αρχηγό του Παμίσου Μεσσήνης Αγγελική Μαντά για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μελάτου Σωτήρη ο ικανότατος και έμπειρος παίχτης συμφώνησε με την ομάδα μας . Ευχόμαστε στον Σωτήρη υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μωραΐτη Νικόλαο ο νεαρός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα μας . Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα