24/03/202119:25

Γιάννα Αγγελοπούλου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με παραδοσιακό αμάνικο σεγκούνι

Με ρούχα που παραπέμπουν στην παράδοση εμφανίστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης – Η ηπειρώτικη πόρπη και τα σκουλαρίκια που επέλεξε

Με ενδυμασία που παραπέμπει στην παράδοση εμφανίστηκε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου

με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο έφτασαν έξω από το ανακαινισμένο κτήριο λίγο μετά την υποδοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν και του πρίγκιπα Καρόλου από τον πρωθυπουργό.

gianna_aggelopoulou1

Η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή. Η κυρία Αγγελοπούλου συνδύασε την μπλε παντελόνα και τις γόβες της ίδιας απόχρωσης με ένα λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και έναν παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη,  μπλε φόντο και με χρυσό . Πρόκειται για έναν χρυσοκέντητο επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, σε μπλε ύφασμα, δάνειο του μουσείου του Λυκείου  Ελληνίδων.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η λεπτομέρεια της ηπειρώτικης πόρπης, που επέλεξε να φορέσει ως ζώνη, αλλά και τα σκουλαρίκια, αντίγραφο των εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη.

gianna_aggelopoulou2
gianna_aggelopoulou3

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα