15/03/202100:10

Survivor – Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε οικειοθελώς – Όσα δήλωσε για την απόφασή του

Mια έκπληξη περίμενε τους παίκτες της μπλε ομάδας του Survivor σήμερα, αφού ό Πάνος Καλίδης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό αλλά και τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους μια απόφαση που πήρε. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως έπειτα από πολλή σκέψη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς και να επιστρέψει στην Ελλάδα και την οικογένειά του.

Μετά από πολλές μέρες σκέψης, αϋπνίας και κουβένtας με τον εαυτό μου θέλω να πω μερικά πράγματα σε αυτό το παρεάκι. Είχα μάθει μέχρι τώρα σε αυτά τα χρόνια που ζω, τα όπλα που μπορούσα να χρησιμοποιήσω είναι το χαμόγελο, το ταλέντο, η καλοσύνη, όλα αυτά που με έκαναν να κάνω κάτι εκεί έξω και να με αγαπήσει ο κόσμος.

Αυτά τα όπλα, όπως καταλαβαίνετε όλοι εδώ μέσα είναι άχρηστα, δε μπορείς να αγωνιστείς με αυτά, πρέπει να είσαι δυνατός, σκληρός, πρέπει να φέρνεις πόντους, το μυαλό το δικό μου δε μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αυτό με στεναχωρεί πάρα πολύ.

Σε κάποιες προτάσεις των παιδιών για να αποχωρήσω ο κόσμος στήριξε τον Πάνο Καλίδη  και τον ευχαριστώ πάρα πολύ όμως προτεραιότητα έχουν τα παιδιά που έχουν τα φόντα να κερδίσουν το έπαθλο, να πάνε μέχρι τον τελικό, είναι αγωνιστικοί, είναι γεννημένοι για αυτό το παιχνίδι. Εγώ αυτό, ας μη γελιόμαστε δε μπορώ να το καταφέρω.

newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα