12/03/202116:29

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Rapid τεστ Covid-19 την Τρίτη 16/3 σε Αχλαδινή και Νεμούτα- Αρνητικά όλα τα τεστ στον Πλάτανο

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Rapid τεστ Covid-19 την Τρίτη 16/3 σε Αχλαδινή και Νεμούτα

 

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Τρίτη 16 Μαρτίου θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 στην Αχλαδινή από τις 9 έως τις 11 το πρωί (στο Κοινοτικό Γραφείο) και στη Νεμούτα από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο του Κοινοτικού Γραφείου.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, εκτός από τους κατοίκους του των ως άνω Κοινοτήτων, μπορούν να υποβληθούν σε τεστ και δημότες από άλλες όμορες Κοινότητες ή διερχόμενοι πολίτες.

Στο μεταξύ, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας πραγματοποίησε  την Τετάρτη 10 Μαρτίου rapid test Covid-19, αυτή τη φορά στην Κοινότητα Πλατάνου. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 26 τεστ, όλα αρνητικά. Στη διαδικασία ήταν παρόντες ο κ. Αρβανίτης και ο πρόεδρος της Κοινότητας, κ. Π. Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα