04/03/202116:05

Γηροκομείο Παναγία η Καθολική στη Γαστούνη: Απολύθηκαν δύο εργαζόμενοι γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του covid-19

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός απέλυσε δύο εργαζόμενους, έναν άντρα και μια γυναίκα, στο Γηροκομείο «Παναγιά Καθολική» της Ι. Μ. Ηλείας στη Γαστούνη καθώς αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά του covid-19.

Σύμφωνα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και στους δύο εργαζόμενους στο Γηροκομείο της Μητρόπολης Ηλείας δόθηκε ένα περιθώριο 15 ημερών με άδεια, είτε για να εμβολιαστούν είτε για να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση πως για ιατρικούς λόγους δεν πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός τους.

Όμως πέρασε το χρονικό διάστημα αυτό και δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προχωρήσει ο κ.κ. Γερμανός στην απόλυσή τους για λόγους προστασίας της υγείας των ηλικιωμένων φιλοξενουμένων του ιδρύματος και των υπόλοιπων εργαζομένων στο ίδρυμα.

Να σημειωθεί πως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, είναι 89 ετών και έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου της pfizer στο Νοσοκομείο Πύργου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα