02/03/202109:02

Πύργος: “Εφυγε” από τη ζωή ο 46χρονος Νίκος Γεωργίου- Νεκρός στο θανατηφόρο τροχαίο χθες βράδυ στα Χανάκια- Θρήνος για την οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. και την τοπική κοινωνία

Ενας εξαιρετικός πρώτα Ανθρωπος και εν συνεχεία αστυνομικός, ο Νίκος Γεωργίου, έφυγε δυστυχώς ξαφνικά χθες απο τη ζωή στο χθεσινοβραδινό θανατηφόρο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου- Πατρών στο ύψος των Χανακίων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα και σφηνώθηκε στο πίσω μέρος απορριμματοφόρου του Δήμου Πύργου που κινείτο προς την ίδια κατεύθυνση με τον άτυχο αστυνομικό.
Ο άτυχος Νίκος Γεωργίου ήταν ένας ξεχωριστός αστυνομικός, υπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ και υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πύργου, ιδιαίτερα αγαπητός τόσο μεταξύ των συναδέλφων του στην ΕΛ.ΑΣ. όσο και στην κοινωνία της Ηλείας που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και όλοι μιλούν για έναν από τους καλύτερους μάχιμους αστυνομικούς της Ηλείας που δυστυχώς έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή και ενώ είχε να προσφέρει ακόμη πολλά στην οικογένειά του, στην αστυνομία αλλά και στην τοπική κοινωνία του Νομού.
Ο Νίκος Γεωργίου ήταν αξιωματικός και υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ξεχωριστός, με ακέραιο χαρακτήρα και πάντα ήταν διαθέσιμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη ή κινδύνευε.
Είχε προαχθεί στο βαθμό του Υπαστυνόμου «επ’ ανδραγαθία» με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. το 2012, καθώς είχε δεχθεί σφαίρες και είχε τραυματιστεί εν υπηρεσία αλλά ανταπέδωσε τουςπυροβολισμούς σε επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον κακοποιό να ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και τελικά να συλληφθεί.
Με την σύζυγό του Ευγενία, Τραπεζικό υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας Πύργου είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δύο κόρες.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 2:00 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα Λαστεΐκων.
Από το iliaweb.gr τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του εκλιπόντος.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα