Τέλος ο τεχνικός Κώστας Σορώτος από τον Κόροιβο Αμαλιάδας- Τι αναφέρει στην παραίτησή του- Η ανακοίνωση της ομάδας

Παραιτήθηκε από τον Κόροιβο Αμαλιάδας ο τεχνικός Κώστας Σορώτος, γνωστοποιώντας την παραίτησή του μέσω του προφίλ του στο facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Χθες μετά το παιχνίδι υπέβαλα την παραίτηση μου στη διοίκηση του Κοροίβου και σήμερα μου ανακοινώθηκε ότι έγινε αποδεκτή.
Οι λόγοι είναι γνωστοί στη διοίκηση και μόνο εκεί γιατί έχω πάγια άποψη ότι σε μιά ομάδα ” τα εν οίκω μη εν δήμω.”
Το διαζύγιο είναι καθαρά επαγγελματικό αφού με τους ανθρώπους του Κόροιβου θα με συνδέει πάντα φιλία και αμοιβαίος σεβασμός. Χρήστο Λαγέ , Σάκη Κάντζο, Γιάννη Τράπαλη και Άγγελε Αθανασόπουλε σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για όσα δεν μπόρεσα να προσφέρω. Ξέρετε ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό για την ομάδα. 
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον καλύτερο φροντιστή ομάδας που έχω γνωρίσει, τον Άρη που μας είχε πάντα περιποιημένους, τον Παναγιωτάκη τον φυσιοθεραπευτή μας, τον Γιατρό μας , τον Κώστα Λοχοβίτη αλλά και τον Πετράκη που τόσο πολύ αγάπησε την ομάδα και τα παιδιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, τον συνεργάτη μου Φοίβο Κωστή που αφιέρωσε άπειρες ώρες και συναίσθημα στην ομάδα. Και επίσης τον Παναγιώτη , τον γυμναστή μας που αφιλοκερδώς μας βοήθησε τόσο πολύ….
Δεν θα μπορούσα να μην πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της ομάδας αλλά και της πόλης που με τόση αγάπη με αγκαλιάσανε. Θα σας θυμάμαι για πάντα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που μαζί παλέψαμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και που τόσο ιδρώτα ρίξατε στο γήπεδο. Ενωθείτε, αγαπηθείτε, βάλτε τον εαυτό σας κάτω απο την ομάδα και θα τα καταφέρετε.
Παίδες μικροί και μεγάλοι εδώ η αυλαία πέφτει και σας αποχαιρετώ με ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα δάκρυ συγκίνησης………..Καλή δύναμη και εις το επανιδείν».

Στο μεταξύ ο Κοροιβος, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Κώστα Σορώτο:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Κώστα Σορώτο. Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Σορώτο για την άψογη συνεργασία μας και την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, όμως η σχέση που σφυρηλατήθηκε ανάμεσά μας είναι τέτοια, που έχει σαν αποτέλεσμα ο κόουτς να αποχωρεί από την Αμαλιάδα ως μέλος της οικογένειας του Κόροιβου και με την εκτίμηση όλων μας! Εξάλλου, με τη διαδρομή του στο χώρο ο Κώστας Σορώτος έχει κερδίσει το σεβασμό των ανθρώπων του μπάσκετ, ξεχωρίζοντας όχι μόνο για την αδιαμφισβήτητη ικανότητα και τις γνώσεις του ως προπονητής, αλλά και για τις αξίες και τα ιδανικά που τον διακρίνουν».

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια