Η Παριανή που σάρωσε σε διαγωνισμό μόδας – Η μόλις 21 ετών Βάλια Καστρουνή [εικόνες]

Βάλια Καστρουνή. Αυτό είναι το όνομα της φετινής νικήτριας του διαγωνισμού σχεδίου μόδας Fashion Design Project της 18ης Athens Xclusive Designers Week.

Η 21χρονη από την  Πάρο, συγκέντρωσε 2.265 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη ανάμεσα σε 31 νέους υποψηφίους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και οι οποίοι έθεσαν τα σκίτσα τους επί ένα μήνα σε ανοικτή online ψηφοφορία απευθείας από το κοινό στην επίσημη σελίδα της AXDW στο facebook (axdweek).

Το σχέδιο με το οποίο κέρδισε

Η νεαρή Παριανή που θέλει να γίνει σχεδιάστρια

Η Βάλια Καστρουνή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο είναι 21 ετών, σπουδάζει φωτογραφία και οπτικοακουστικές τέχνες στη Σχολή Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Αθήνας και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Fashion Design, στην Accademia di Belle Arti στην Βενετία.

Η αγάπη της για την τέχνη την προέτρεψε να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και να εκφράζεται μέσα από αυτό.

Από το 2013 διατηρεί το δικό της fashion blog, Kashion Blog, μέσα από το οποίο μοιράζεται τις προσωπικές της στιλιστικές επιλογές και απόψεις για την μόδα.

Η νίκη της στο FDP είναι το πρώτο βήμα το οποίο θα την φέρει πιο κοντά στο όνειρο της, που είναι η ενασχόλησή της με το Fashion Design και το Styling, καθώς όπως προβλέπεται, με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η νικήτρια εξασφαλίζει το δικαίωμα συμμετοχής της στα New Designers Awards της 19ης Athens Xlcusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Άνοιξη και την ευκαιρία να παρουσιάσει την πρώτη της collection στο κοινό αλλά και στον κόσμο του κλάδου της μόδας, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία για την  επαγγελματική της  εξέλιξη!

Φωτογραφίες της blogger Βάλιας Καστρούνη

Η Κάρα Ντε Λεβίν δια χειρός Βάλιας

Και η Μάιλι Σάιρους!

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχολιό σας

Σχόλια